Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cossetània Edicions serà l'Ambaixador dels Xiquets de Valls 2018

L'acte de proclamació tindrà lloc aquest dissabte 16 de juny, a les 19h, a la plaça del Blat

Cossetània Edicions desenvolupa actualment el projecte de l’Enciclopèdia Casteller Cossetània Edicions desenvolupa actualment el projecte de l’Enciclopèdia Casteller CEDIDA
Món casteller Redacció Infocamp
Divendres, 15 Juny 2018 19:38

L'acte públic de proclamació de Cossetània Edicions com Ambaixador dels Xiquets de Valls 2018 se celebrarà aquest dissabte 16 de juny, a les 19h, a la plaça del Blat. L'ambaixador oficiarà el sortegi casteller de la Diada de Sant Joan, que també decidirà l'ordre d'actuació en la cloenda de la participació de les dues colles vallenques al Fesetival Smithsonian, a Washington. L'acte serà conduït per la periodista vallenca Marta Ferré Oller, presentadora del programa 'Avui per demà' de Canal Reus TV.

Cossetània Edicions, amb seu a Valls, és una editorial creada el 1996, que compta des del 1997 amb l’única col·lecció monogràfica dedica al món casteller, “L’aixecador”. Actualment desenvolupa el projecte de l’Enciclopèdia Castellera. 

L'acte es clourà amb els pilars d'homenatge de les colles dels Xiquets de Valls a l'Ambaixador.

Trobada gegantera i òpera del Liceu

Un altre dels actes importants d'aquest primer dissabte del Sant Joan vallenc serà la 20a Trobada de gegants, que tindrà lloc, a les 17:45h, a la plaça del Carme. La mostra de les figures participants estarà formada per: Colla Gegantera El Calçot de Valls, Gegants dels Amics de La Riba, Gegants d'Alcover, Gegants de La Granada del Penedès, Gegants de Llorenç del Penedès, Gegants de Masllorenç, Gegants de Guissona, Gegants de Calafell, Gegants de Tortosa, Gegants de l'Embruix del Morell, Gegants de les Borges Blanques, Colla Pessigolla de Valls, Gagents de la Colla Joves Xiquets de Valls i Gegants de la Ciutat de Valls.

A partir de les 18:45h, des de la plaça del Carme, sortirà la cercavila de les figures participants, que faran una ballada al Pati i tornaran al Portal Nou. L'itinerari serà: plaça del Carme, carrers del Carme, Carnisseria, Sant Antoni, Peixateria, Forn Nou, plaça dels Alls, González Alba, el Pati, carrers de la Cort, Major, Carnisseria, Carme i plaça del Carme.

D'altra banda, a les 22h, al Claustre del Convent del Carme, es podrà seguir l'òpera del Liceu a la fresca 'Manon Lescaut', de Giacomo Puccini. La durada aproximada de l'obra serà de 2h 55m, amb dues pauses i un entreacte refrescat amb els vins de la D.O. Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: