Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un repàs per la història dels castells a la ciutat de Tarragona

L'exposició 'Els castells a la ciutat de Tarragona' es pot veure fins al 9 de desembre al Tinglado 1 del Moll de Costa

Pilars de les quatre colles de la ciutat de Tarragona Pilars de les quatre colles de la ciutat de Tarragona RAFAEL LÓPEZ-MONNÉ / TARRAGONA TURISME
Món casteller Redacció Infocamp
Divendres, 20 Juliol 2018 17:11

Al Tinglado 1 del Moll de Costa del Port de Tarragona, continua oberta la mostra 'Els castells a la ciutat de Tarragona’ amb l’epígraf ‘Tradició, festa, esforç, sentiment’. Aquesta exposició, que es pot visitar de dimarts a dissabte, de 10 a 13h i de 17 a 20 hores, i diumenges i festius, d’11 a 14h, tracta Tarragona com a Ciutat de Castells i les seves quatre colles: Colla Castellers Xiquets de Tarragona, Colla Jove Xiquets de Tarragona, Colla de Castellers Xiquets del Serrallo i Colla Castellera Sant Pere i Sant Pau.

L'exposició repassa la història de les quatre colles castelleres locals d'una manera didàctica i lúdica. Es mostra què són els castells, la seva història, els diferents elements volumètrics i els àmbits de cadascuna de les quatre colles de Tarragona. El disseny expositiu i el muntatge de l’exposició s’han fet des del Port de Tarragona.

Altres mostres

Al vestíbul del Museu del Port, també es pot veure la mostra fotogràfica 'Compartint la mar amb... els Jocs del Mediterrani', en l’horari habitual del Museu.

Pel que fa al passeig expositiu que es pot fer al Moll de Costa, des d’ahir i fins el 9 de setembre, al Refugi 1 també es pot visitar l’exposició 'Absències', una mostra col·lectiva de Pepo Argilaguet, Mar Borrajo, Josep Daura, Eugeni Fabregat, Eduard Fortuny, Juan Carlos Lozano i Manuel Morales sota el comissariat de Juan Carlos Lozano.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: