Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Castellers de Vilafranca, la Joves i la Vella de Valls, a punt per a la Diada de la Bisbal

Les tres colles, que sortiran a plaça en aquest ordre, esperen poder lluir algun castell de gamma extra / Els Bous de la Bisbal reapareixeran amb castells de 6

Representants de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Joves dels Xiquets de Valls, els Castellers de Vilafranca i els Bous de la Bisbal amb l'alcaldessa i el regidor de festes de la Bisbal del Penedès Representants de la Colla Vella dels Xiquets de Valls, la Colla Joves dels Xiquets de Valls, els Castellers de Vilafranca i els Bous de la Bisbal amb l'alcaldessa i el regidor de festes de la Bisbal del Penedès DAVID PUIG
Món casteller Laia Molné
Divendres, 10 Agost 2018 21:16

Tres de les colles més importants del panorama casteller actuaran el 15 d'agost a la Bisbal del Penedès, per celebrar una diada ja mítica, la de la Mare de Déu d'agost. L'ordre d'actuacions, decidit per sorteig, començarà amb la Colla Joves Xiquets de Valls, seguits de la Vella de Valls i acabant els Castellers de Vilafranca.

Abans de començar el plat fort d'actuacións, els Bous de la Bisbal oferiran un 3d6 o 2d6 i un pilar de 5, que fa anys no porten a plaça. Pel que fa a les colles grans, tot i que no han volgut desvelar les construccions que portaran a plaça, i en part les vacances han aturat una mica els assajos, des de la Joves de Valls asseguren que, si són suficient gent, tiraran endavant el 5d9f. En canvi, tant els Castellers de Vilafranca com la Vella de Valls no aposten per un castell estrella. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: