Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Coordinadora de Colles Castelleres, molesta amb l’empresa de seguretat de la Tarraco Arena Plaça

L’entitat denuncia “actituds de menyspreu, agressivitat i missatges que feien apologia del feixisme” per part d’alguns vigilants durant el Concurs de Castells

La Tàrraco Arena Plaça plena de gom a gom minuts abans de l'inici del Concurs de Castells de Tarragona, el 7 d'octubre La Tàrraco Arena Plaça plena de gom a gom minuts abans de l'inici del Concurs de Castells de Tarragona, el 7 d'octubre VIOLETA GUMÀ / ACN
Món casteller ACN
Dimecres, 10 Octubre 2018 20:56

La Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya (CCCC) ha expressat aquest dijous el seu malestar amb les persones encarregades de la seguretat de la Tàrraco Arena Plaça (TAP) durant el Concurs de Castells del passat cap de setmana. Segons ha apuntat la Coordinadora en un comunicat, al llarg de l’esdeveniment “es van veure missatges que feien apologia del feixisme, actituds de menyspreu cap a la diferència idiomàtica i personal, i agressivitat fins a arribar al cos a cos demostrant una falta de temperament necessària en les seves tasques”. La CCCC ha demanat a APIC, l’empresa gestora del recinte, i a la Diputació de Tarragona, que n’és la propietària, que treballin per evitar que es repeteixi la situació.

La Coordinadora ha recordat que el fet casteller representa els valors de la cohesió, el treball en equip, l’esforç i el respecte, i ha lamentat que les actituds i missatges dels responsables de seguretat han transmès valors “totalment contraris”. L’empresa de seguretat en qüestió és Levantina de Seguridad, titllada “d’extrema dreta” per formacions polítiques com la CUP, que també ha denunciat els fets.

Per la seva banda, la Diputació de Tarragona ha recordat que és la titular de la TAP, però que qui l’explota és l’Agència de Publicitat Internacional Catalana (APIC), l’empresa adjudicatària per concurs públic del contracte d’arrendament i explotació. La corporació subratlla que, per tant, és aquesta empresa qui gestiona l’activitat de la TAP i els seus proveïdors.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: