Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Presentació a Valls del llibre 'Drets d'imatge i assaigs castellers'

El periodista casteller Santi Terraza presentarà el volum el dijous 18 d'octubre, a les 19:30h, a la sala d'actes de l'Institut d'Estudis Vallencs

Imatge d'arxiu del periodista Santi Terraza -a l'esquerra- durant el lliurament del Premi Nit de Castells 2017 Imatge d'arxiu del periodista Santi Terraza -a l'esquerra- durant el lliurament del Premi Nit de Castells 2017 ARXIU / REVISTA CASTELLS
Món casteller Redacció Infocamp
Dimecres, 17 Octubre 2018 10:07

En el marc de la Fira de Santa Úrsula, es presenten diversos llibres relacionats amb el món casteller. El proper dijous 18 d'octubre, a les 19:30h, a la sala d'actes de l'Institut d'Estudis Vallencs (IEV), tindrà lloc la presentació del llibre 'Drets d'imatge i assaigs castellers. 7è Simposi Casteller', que anirà a càrrec del periodista casteller Santi Terraza, editor i director de la Revista Castells. 

L'acte de presentació d'aquestes actes ha esdevingut una de les cites tradicionals de la Fira de Santa Úrsula i les aportacions que any rere any s'hi van realitzant constitueixen un esplèndid compendi de continguts castellers que paga la pena col·leccionar. El volum és el núm. 28 de la col·lecció 'L'aixecador', de Cossetània Edicions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: