Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La diada castellera de Santa Úrsula comptarà amb una cinquantena d'efectius del protocol d'emergències

A més dels efectius i les ambulàncies que se situaran al voltant de la plaça del Blat, el Pius Hospital de Valls doblarà el servei d'urgències per poder atendre lesionats en la diada de diumenge

La diada de Santa Úrsula comptarà un any més amb el Protocol d’actuació en emergències per vetllar per la seguretat de la jornada La diada de Santa Úrsula comptarà un any més amb el Protocol d’actuació en emergències per vetllar per la seguretat de la jornada CEDIDA
Món casteller Redacció Infocamp
Dissabte, 20 Octubre 2018 11:35

La diada castellera de Santa Úrsula de Valls, que se celebrarà aquest diumenge 21 d'octubre, a les 12:30h, disposa des de fa prop de trenta anys d'un centre mèdic avançat dirigit per un metge traumatòleg en l’interior del mateix edifici de l’Ajuntament. Enguany comptarà amb el Protocol d’actuació en emergències per vetllar novament per la seguretat de la jornada. Una cinquantena d’efectius, coordinats per la Protecció Civil Municipal, integren l’ampli dispositiu. Hi participen també la Policia Local, Creu Roja, els serveis municipals de Premsa i Cultura, els controladors d’accés de l’empresa Donaccess, i els delegats sanitaris i de plaça de les colles Joves i Vella dels Xiquets de Valls. Cinc ambulàncies, dues d’elles també medicalitzades, són els vehicles integrats en el Protocol d’emergències.

Addicionalment, el Pius Hospital de Valls dobla el servei d’urgències per poder atendre els potencials lesionats en la diada, mentre que Mossos d’Esquadra té cura de l’ordre públic en les immediacions dels cèntrics espais al voltant de la plaça del Blat. En l’interior de l’edifici de l’Ajuntament de Valls, cadascuna de les colles disposarà d’un espai de 128,70 m2, destinats sobretot per a una especial atenció a la canalla, així com un total de 1.000 litres d’aigua embotellada que aporta l’empresa Sorea.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: