Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Comencen les obres de l’última fase del Museu Casteller de Catalunya, a Valls

La inversió s’enfila als 1,66 milions d’euros

Imatge dels treballs exteriors al Museu Casteller de Catalunya, a Valls Imatge dels treballs exteriors al Museu Casteller de Catalunya, a Valls ACN
Món casteller ACN
Dimecres, 21 Novembre 2018 15:30

Aquesta setmana han començat les obres de l’última fase del projecte de Món Casteller – Museu Casteller de Catalunya, que es construeix a Valls. Els treballs s’han iniciat a l’exterior de l’edifici, en concret amb la part corresponent a l’obra civil prevista en el projecte, però ben aviat començarà també la instal·lació de tota la museografia a l’interior del futur equipament. Les obres, que suposen una inversió d’1,66 milions d’euros, permetran completar aquest equipament cultural i turístic que s’ha aixecat a la plaça del Blat de Valls, i que està impulsat per la Generalitat, la Diputació, l’Ajuntament i la Coordinadora de Colles Castelleres.

Els treballs que han començat aquesta setmana contemplen el subministrament i instal·lació completa de tota la museografia dissenyada per l’escenògraf i museògraf Ignasi Cristià, a més de les obres d’adequació inherents de l’edifici del Museu Casteller, obra de l’arquitecte Dani Freixes.

Croquis executarà el museogràfic del Museu Casteller amb la participació de BTM Sound, per a tot l’equipament audiovisual, d’il·luminació i escenogràfic, i de la constructora Eurocatalana, que farà les obres d’acoblament o d’adequació de l’edifici al projecte museogràfic.

La proposta de Cristià, guanyador del concurs d’idees, sobresurt per la utilització d’audiovisuals i muntatges immersius i sensorials que permetran fer sentir les emocions i valors de tot el que envolta el fet casteller.

Cal recordar que aquestes obres s’han licitat dues vegades després que l’adjudicatària inicial hi renunciés a finals de 2017. L’Ajuntament va haver d’obrir un nou procés i el setembre passat va adjudicar definitivament els treballs que ara comencen a la UTE formada per Croquis, BTM Sound i Eurocatalana Obres i Serveis.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: