Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Queda enllestida la remodelació del local d’assaig dels Castellers d’Altafulla

Les obres han consistit principalment en la instal·lació d’un terra de cautxú, l’ampliació del lavabo i la supressió d’una rampa en el pati / La inversió ha tingut un cost de 30.000 €

El nou pati dels Castellers d'Altafulla El nou pati dels Castellers d'Altafulla EVA HIDALGO
Món casteller Eva Hidalgo
Divendres, 22 Febrer 2019 12:40

Els Castellers d’Altafulla començaran nova temporada amb el local renovat. Aquesta renovació va ser aprovada per l’Ajuntament el passat any després que fos la proposta més votada per la ciutadania en una enquesta.

La renovació de la Pallissa de l’Era de l’Ixart, com es coneix al local dels castellers, ha consistit principalment en la renovació del terra, instal•lant-se un de cautxú –atenuant en cas de caigudes- en substitució del que hi havia que era de terra i perillós a l’hora d’assajar. També s’ha ampliat el pati a l’eliminar una rampa amb una barana que ocupava massa espai i a l’hora podia ser un element de risc pels castellers. S’ha instaurat una nova xarxa d’assaig que ocupa mig espai del pati, i s’ha eliminat el desnivell que donava accés al local.

A l’interior del local, el lavabo també ha sigut reformat guanyant en amplitud i s’ha habilitat una dutxa i proveït d’aigua calenta pensant en la canalla, els quals moltes nits d’estiu les passen al local.

La coberta de la pallissa també ha patit renovacions, que han consistit principalment en la reparació d’unes filtracions d’aigua que produïen humitats a les parets i feien que aquestes s’anessin caient.

L'alcalde, d'Altafulla, Fèlix Alonso, la regidora de Cultura, Montse Castellarnau, i el president dels Castellers d'Altafulla, durant la presentació de les noves instal·lacions. (Eva Hidalgo)

castellers

“Això ens suposa amplitud en el pati per poder fer castells amb més seguretat, i també ens permet continuar treballant amb la canalla gràcies a l’ampliació del lavabo”, ha explicat el president dels Castellers d’Altafulla, Paco Pérez.

La renovació ha suposat una inversió de 30.000€, coberta íntegrament pel consistori.

Aquestes noves instal•lacions seran estrenades per la colla el pròxim 8 de març amb el ‘Sant Tornem-hi’.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: