Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Surt a licitació la gestió del Museu Casteller de Catalunya per 3,2 MEUR

S’obre el període perquè les empreses presentin ofertes

La façana principal del Museu Casteller de Catalunya durant les obres, en una imatge d'arxiu La façana principal del Museu Casteller de Catalunya durant les obres, en una imatge d'arxiu NÚRIA TORRES / ARXIU / ACN
Món casteller ACN
Dijous, 25 abril 2019 16:27

L’Ajuntament de Valls treu a licitació la gestió del Museu Casteller de Catalunya. La Junta de Govern ha aprovat l’inici de l’expedient de contractació de la concessió del servei públic de gestió integral de l’equipament, amb un pressupost de licitació de 3,2 milions euros per un període total de deu anys. El concurs és obert a empreses especialitzades en gestió d’equipaments museístics i/o turístics, i es valora d’una manera important la qualitat en la proposta tècnica, a destacar en aspectes com la integració del museu amb el barri antic i l’entorn comercial i de serveis de la ciutat. Està previst que l'equipament, construït a tocar de la plaça del Blat de Valls, pugui obrir portes durant aquest estiu.

Segons informen fonts municipals, en el procés de licitació també es valorarà de manera especial la qualitat de la proposta d’activitats pedagògiques enfocades a turisme familiar i visites escolars. Aquest contracte portarà incorporades clàusules laborals per a la millora en la contractació i retribució del personal del futur museu. Les empreses licitadores disposaran de 35 dies a partir de la publicació al Diari Oficial de la Unió Europea per presentar les seves ofertes.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: