Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Repsol farà una aportació anual de 12.000 euros al Museu Casteller de Catalunya

El conveni, que té una vigència de quatre anys, preveu destinar l'ajut de la companyia a l’Espai Educatiu del futur equipament de Valls

 L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, i el director del complex industrial de Repsol a Tarragona, Javier Sancho, van signar el passat dilluns 3 d'abril el conveni L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, i el director del complex industrial de Repsol a Tarragona, Javier Sancho, van signar el passat dilluns 3 d'abril el conveni AJUNTAMENT DE VALLS
Món casteller Redacció Infocamp
Dilluns, 10 abril 2023 11:49

L'Ajuntament de Valls i Repsol han segellat l’acord de col·laboració de la companyia amb Món Casteller – Museu Casteller de Catalunya. L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, i el director del complex industrial de Repsol a Tarragona, Javier Sancho, van signar el passat dilluns 3 d'abril el conveni que estableix una aportació anual de 12.000 euros de la companyia a l’Espai Educatiu del futur equipament.

El director de Repsol a Tarragona ha destacat la col·laboració sempre estreta de la companyia amb la promoció i difusió del món casteller, mentre l’alcaldessa ha agraït el suport de l’empresa al futur museu i en especial a l’Espai Educatiu. En concret, Repsol participarà en el finançament de totes les activitats educatives organitzades pel Museu Casteller adreçades als infants i joves. El conveni de col·laboració de Repsol amb el Museu Casteller té una vigència de 4 anys.

Món Casteller - MCC

El Museu Casteller de Catalunya es troba situat al bell mig del Centre Històric de Valls, a tocar de la plaça del Blat, km0 del món casteller. L’entrada en servei del Museu serà aquesta primavera i l’equipament compta amb 2.800 m2 distribuïts en quatre plantes, en un edifici dissenyat pel reconegut arquitecte Dani Freixes. Es tracta d’una proposta innovadora tant en la seva concepció arquitectònica com en el seu contingut, amb un projecte museogràfic ideat per Ignasi Cristià que inclou tecnologies audiovisuals i expositives de caràcter immersiu.

L’equipament vol ser un referent museístic del món dels castells i un espai obert per a la interpretació i promoció del fet casteller, declarat des de 2010 Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la Unesco. El projecte l’impulsen l’Ajuntament de Valls, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona i la Coordinadora de Colles Castelleres de Catalunya.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: