Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"Una educació exitosa"

Opinió Àlvaro Solà Pérez
Dilluns, 06 Novembre 2017 20:30

Sabeu que les nostres escoles són una estructura d’estat, en el sentit més ampli del terme, i que la immersió lingüística catalana és un model d’èxit.

Tenim la sort de comptar amb bons directors i claustres de docents que malgrat les complexitats troben solucions i respostes. Que ens eduquen als infants i joves perquè esdevinguem iutadans crítics, resolutius, autònoms i lliures.

Ens transmeten, amb coratje, els valors imprescindibles per forjar-nos com a persones compromeses. Treballem i enfortim plegats els principis d’una societat democràtica, pacífica, dialogant i respectuosa. I ho fem perquè és la nostra responsabilitat. Aquests darrers temps hem vist com es menystenia, sense cap raó, la tasca educativa catalana. . Som i seguirem sent, no tingueu dubte,una societat unida i mobilitzada per defensar la seva manera de fer i educar.

Els alumnes aprendrem que viure vol dir prendre decisions, però que l’educació sempre ens farà una mica més lliures. I pares i professors, així us lo demano, seguiran teixint una xarxa de complicitat i confiança per enfortir el procés educatiu.

Segons Herbert Spencer, educar és formar persones aptes per governar-se per si mateixes, i no per ser governades per altres. Quina gran lliçó que sempre hem de tenir en compte si volem una escola de valors, d'humanitat, integradora i inclusiva.

Àlvaro Solà Pérez

Àlvaro Solà Pérez

Álvaro Solà Pérez

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: