Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"La qualitat que no es veu"

Opinió Dr. Roger Quesada
Divendres, 06 abril 2018 12:39

Navegant per internet vaig trobar una oferta en la qual un restaurant oferia mariscades completes a 8 euros per comensal, inclosa la beguda i les postres. La sorpresa va ser important, i la posterior indignació també. Com es pot oferir una mariscada amb una mínima qualitat i servei a aquest preu?, Quin marisc serveixen?

Els pensaments em van portar al camp dels serveis i en el meu cas al de l'odontologia i les innombrables ofertes que es poden veure cada dia en bustiades, anuncis, cartells, etc. He pogut arribar a veure implants “GRATIS”, on únicament es paga la pròtesi. Implants gratis?, Quina qualitat d'implants posen?, Quin estudi i preocupació se li ha fet a aquest pacient?

Quan ens endinsem en el camp de la salut, i en altres camps dels serveis també, és important entendre que no s'està comprant un producte. El que s'està pagant és una implicació en l'estudi, una experiència, una preocupació, una habilitat i la capacitat de resoldre tots aquells problemes que poden sorgir en qualsevol dels passos del procediment i en el futur del tractament.

Com es tracten els teixits, com es donen els punts sense danyar estructures, com s'acarona l'os, com ens preocupem per complir els paràmetres de l'estètica de la dent i de la seva funcionalitat, etc, etc, etc.

Tot això és molt important i la podem nomenar com “LA QUALITAT QUE NO ES VEU”, aquella qualitat que el pacient no és capaç de veure, ni percebre, ni moltes vegades d'entendre: però serà la que ens permetrà gaudir d'un tractament satisfactori. A curt, a mitjà i sobretot a llarg termini.

Gasti poc, però sobretot gasti bé, Gasti en “LA QUALITAT QUE NO ES VEU”.

 

Dr. Roger Quesada

Dr. Roger Quesada

Clínica Maxilart

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: