Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"Nova etapa, al 100% per Valls"

Opinió Francesc Xavier Salat i Brúnel
Divendres, 19 abril 2019 00:33

Diuen que el propi temps és la cosa de més valor que tenim, que no el podem malgastar, perquè cada minut, cada segon, per petit que sigui, compta. He tingut la sort de dedicar el meu temps al que s’han convertit en grans passions. La docència, com a professor de biologia i geologia, que m’omple avui com m’omplia el primer dia; els estudis de camp de botànica; o poder formar part de l’Institut d’Estudis Vallencs.

Després de 10 anys al capdavant de l’IEV, compartint amb molta gent projectes d’àmbits tan diversos com el patrimoni, l’educació i formació, el medi ambient i natural, l’art, la música o la llengua, en definitiva, la cultura i la ciutat, deixo la presidència de l’entitat. Les primeres línies han de ser d’agraïment a tots els que he tingut la sort de poder conèixer i compartir precisament el seu temps en tantes i tantes iniciatives que ha impulsat l’IEV per consolidar i obrir la institució com a gran casa de cultura vallenca que és des de fa gairebé 60 anys. El meu agraïment molt sincer a tots ells, així com al Francesc Murillo que assumeix la presidència i a tota la junta perquè sé de la seva implicació i dedicació, de sempre, a l’IEV.

Tanco una etapa i en començo una altra, ara com a independent i membre de la candidatura de Junts per Valls a les properes eleccions municipals a l’Ajuntament de Valls. He de dir que ho faig amb una gran il·lusió, com a part del que és un gran equip i començant una nova etapa en la que molta gent està disposada a sumar, aportant idees i tota la seva implicació i compromís per un projecte de ciutat.

Vull agrair a la Dolors Farré per la seva confiança, que m’hagi convidat a participar d’aquest projecte, d’aquest repte. També vull destacar-ne el seu compromís, com ella diu, al 100% per Valls, tot per la ciutat i deixant clar que no té cap interès per anar a la Diputació, la Generalitat o el Parlament, com a mostra que dedicarà la seva capacitat de treball totalment a Valls. Formar part d’aquest projecte m’omple de satisfacció per això, i també d’una manera especial per l’esperit amb que està configurant l’equip, amb renovació, i incorporant vallenques i vallencs de trajectòries polítiques, associatives i professionals tan i tan diverses. És un equip de persones per escoltar i compartir, des de la proximitat, amb tants i tants vallencs, amb tantes entitats i associacions que sempre han treballat per Valls i que són els que fan avançar la ciutat.

Compartim el convenciment que cal treballar de manera transversal, perquè els punts de vista diferents sempre estaran destinats a sumar, a enriquir un model de ciutat que compartim. Tots sabem de la força del nostre teixit cívic i ciutadà, com a gran motor per fer un Valls de primer ordre, en benestar i en qualitat de vida, un model de proximitat en què la ciutadania tingui el paper protagonista, amb un Ajuntament que doni resposta a les seves demandes, que tingui cura del dia a dia de les persones, que cohesioni i contribueixi a generar oportunitats per a tots i a totes. Des de la proximitat, i des de la pluralitat, perquè això és el que donarà encara més força i impuls al projecte per Valls.

No puc acabar sense expressar públicament el meu agraïment a l’Albert Batet, amb el que en aquests darrers 10 anys he tingut el goig de compartir idees, inquietuds i projectes per Valls i fer-ho amb molta gent. Ha pres la decisió de deixar l’alcaldia, això l’honora, perquè surt del convenciment que comparteixo amb ell que cal deixar pas, que cal canviar per avançar perquè això enforteix el projecte, li dona més impuls, amb noves idees i noves maneres de fer. I, també comparteixo amb ell que així serà, que es donarà un nou impuls, ara amb la Dolors Farré i amb tot l’equip, amb tot el compromís, per sumar i per treballar des del primer moment, aprofitant al màxim el temps en aquesta nova i il.lusionant etapa. Per Valls al 100%.

Francesc Xavier Salat i Brúnel

Francesc Xavier Salat i Brúnel

Regidor de Sostenibilitat, Serveis Ambientals i Medi Natural de l'Ajuntament de Valls

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: