Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Les Jornades de Salut 2018 a l’Hospitalet de l’Infant

El programa compta amb tres conferències sobre el model de seguretat social, l’estratègia nacional d’Atenció Primària i l’evolució de la infermeria

La Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere de l'Hospitalet de l'Infant acollirà la primera conferència aquest dilluns 9 d'abril La Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere de l'Hospitalet de l'Infant acollirà la primera conferència aquest dilluns 9 d'abril CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Diumenge, 08 abril 2018 17:11

El Centre d'Estudis de l'Hospitalet de l'Infant (CELHI) i l'Àrea Bàsica de Salut Vandellòs-L'Hospitalet han organitzat, amb la col·laboració del Campus Extens de la URV de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i de la Regidoria de Cultura, les Jornades de Salut 2018 que tindran lloc al llarg d’aquest mes d’abril.

El programa d’aquestes jornades consta de tres conferències, previstes per als propers dilluns del mes d'abril, a les 19.30h, a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere de l'Hospitalet. Les jornades començaran el proper dilluns 9 d’abril amb la conferència ‘Del model de seguretat social al sistema nacional de salut’ a càrrec de la directora del CAP, Mireia Garcia-Villarubia.

La segona serà el dilluns 16 d’abril i tractarà sobre l’Estratègia Nacional d’Atenció Primària i Salut Comunitària (ENAPISC) impartida per Esther Morales, adjunta d’infermeria del CAP. Les jornades finalitzaran el dilluns 30 d’abril amb la darrera xerrada a càrrec de la infermera del CAP, Alba Sabaté, que parlarà de ‘L’evolució de la infermeria al llarg dels anys’.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: