Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Més de 350 persones assistiran a la masterclass de Viding Sant Jordi contra el càncer

El centre esportiu organitza aquest divendres una sessió de Sh'bam i Zumba amb DJ i música en directe a la plaça exterior del complex

Instal·lacions del Viding Sant Jordi, a Tarragona Instal·lacions del Viding Sant Jordi, a Tarragona VIDING
Salut Redacció Infocamp
Divendres, 20 abril 2018 08:59

Viding Sant Jordi organitza aquest divendres 20 d'abril, a les 19.30h, a la plaça exterior al costat del centre esportiu, una masterclass de Sh'Bam i Zumba oberta a tot el públic la inscripció és un donatiu de tres euros en favor de l'Associació Espanyola Contra el Càncer . Les inscripcions han completat l'aforament de l'activitat, superant les 350 persones, i tenyiran de rosa la plaça gràcies a les samarretes que portaran els assistents.

A més del seu caràcter solidari, la iniciativa té l'objectiu de promoure els hàbits saludables i esportius entre el major nombre de ciutadans possible. "Amb iniciatives com aquesta, que ja s'han realitzat en altres ocasions, seguim demostrant el nostre compromís amb la ciutat de Tarragona i amb causes solidàries tan nobles com la lluita que representa l'Associació Espanyola Contra el Càncer" va afirmar Daniel Figuerola, director de Viding Sant Jordi.

Amb el lema "Posa-li cor", la sessió Sh'bam i Zumba serà amenitzada amb un DJ i música en directe.

Viding Sant Jordi va obrir les seves portes l'1 de juliol de 2017 i ja ha organitzat altres activitats a l'aire lliure per a tots els públics com Viding Beach, i ha col·laborat en altres iniciatives solidàries com Cursa del Seguici o el projecte Bicis que canvien vides de la Fundació Vicent Ferrer.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: