Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona amb el Dia Mundial de la Higiene de Mans

L’Hospital Joan XXIII i l’Atenció Primària se sumen aquest dissabte a la campanya amb taules informatives, eslògans i vídeos

La campanya “Salveu vides: renteu-vos les mans”, a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona La campanya “Salveu vides: renteu-vos les mans”, a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Divendres, 04 Mai 2018 17:57

Aquest dissabte 5 de maig és el Dia Mundial de la Higiene de les Mans, impulsat per l’Organització Mundial de la Salut (OMS) des de l’any 2009. És una activitat que forma part de la campanya “Salveu vides: renteu-vos les mans”, emmarcada en el programa de l’OMS: "Una atenció neta és una atenció més segura”. L’objectiu és conscienciar i implicar els professionals dels centres sanitaris, els pacients i les seves famílies, amb la necessitat de realitzar la higiene de mans, de manera adequada i en els moments oportuns, per reduir les infeccions associades a l’assistència sanitària i a la propagació de la resistència als antibiòtics.

L'Hospital Joan XXIII de Tarragona i els equips d’atenció primària de l’Iinstitut Català de la Salut (ICS) Camp de Tarragona mantenen el seu compromís amb aquest objectiu mundial, adherint-se a les campanyes anuals de l’OMS promovent la cultura de seguretat del pacient. El compromís i la col·laboració de tots els professionals són imprescindibles per continuar amb el repte de disminuir les infeccions relacionades amb l'atenció sanitària que afecten, cada any, a milers de persones i evitar la propagació de la resistència als antibiòtics. Per això, tant al Joan XXIII com a l’Atenció Primària, avui divendres 4 de maig, es posen taules informatives als vestíbuls del centres sanitaris amb informació sobre el tema. A més, l'equip de control d'infeccions de l'Hospital Joan XXIII anima a tots els professionals a entrar als enllaços dels diferents organismes nacionals i internacionals.

La Comissió de Qualitat i Seguretat del Pacient de la Direcció d’Atenció Primària del Camp de Tarragona també s’ha sumat a la campanya amb l’eslògan “És a les vostres mans prevenir la septicèmia en l’atenció sanitària”, i han promocionat un vídeo amb "Els moments" relacionats amb la campanya: https://youtu.be/OZ6kbXWwrOI.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: