Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L’Hospital Sociosanitari Francolí se suma al Dia Mundial de la Higiene de Mans

Professionals i usuaris participen en diferents activitats per conscienciar-se de la transcendència de rentar-se les mans

Taller de sabó a l'Hospital Sociosanitari Francolí Taller de sabó a l'Hospital Sociosanitari Francolí CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Diumenge, 06 Mai 2018 00:34

Un any més, l’Hospital Sociosanitari Francolí de Tarragona celebra el Dia Mundial de la Higiene de Mans amb l’objectiu de promoure la higiene de les mans durant l’atenció sanitària i millorar-ne el compliment, per part del personal sanitari, com a mesura preventiva per reduir el nombre d’infeccions.

Al llarg de la jornada es realitzaran tallers d’elaboració de sabons entre els usuaris de l’Hospital de Dia i de Planta i també se’ls oferiran tallers per una correcta higiene de mans. Com a novetat, i per tal de visualitzar el caràcter universal d’aquesta pràctica, el vestíbul de l’Hospital acollirà una mostra de cartells de tot el món de les diferents campanyes que s’han desenvolupat a diversos països en els seus idiomes originals.

Sota el lema 'És a les vostres mans prevenir la sèpsia en l’atenció sanitària', els professionals sanitaris de Catalunya celebren el Dia Mundial de la Higiene de les Mans, que des de l’any 2009 impulsa l'Organització Mundial de la Salut ( OMS) per posar en valor la importància de dur a terme les pràctiques d’higiene per prevenir la sèpsia (infecció) en el decurs de l’atenció sanitària.

El Dia mundial de la Higiene de mans és el 5 de maig, donat que aquest any és dissabte, a Catalunya el Departament de Salut de la Generalitat ha traslladat la celebració al divendres dia 4 per tal d’implicar un major nombre de professionals i també conscienciar als usuaris de la rellevància d’aquesta pràctica; i es que les infeccions relacionades amb l’assistència sanitària afecten cada any a milions de pacients mundialment.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: