Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Mutualitat Catalana de Futbolistes parlarà de la mort sobtada a La Pobla

La darrera conferència de l’entitat es realitzarà el proper divendres 11 de maig a la Pobla de Mafumet

La Mutualitat Catalana de Futbolistes tancarà divendres a la Pobla el cicle de conferències itinerants La Mutualitat Catalana de Futbolistes tancarà divendres a la Pobla el cicle de conferències itinerants FCF
Salut Redacció Infocamp
Dijous, 10 Mai 2018 12:39

A l’Auditori del Casal de la Pobla de Mafumet, el divendres 11 de maig, a les 19.00 hores, es durà a terme l’última conferència organitzada per la Mutualitat Catalana de Futbolistes, amb la col·laboració de la delegació de Tarragona de la Federació Catalana de Futbol, sobre per què alguns esportistes moren sobtadament als terrenys de joc.

Tothom pot patir una mort sobtada? Com es pot prevenir? Què podem fer davant una situació tan greu? Hi ha moltes morts sobtades d’esportistes? Totes aquestes preguntes quedaran respostes pels cardiòlegs Dr. Ricart Serra Grima i Dr. Francesc Carreras Costa en el transcurs de la conferència ‘Valoració cardiològica en medicina de l’esport. Mort sobtada. Prevenció i riscos’.

Ambdós cardiòlegs, de la Fundació ‘Cors Units’, han estat els responsables de les conferències desplegades a Barcelona, Lleida, Girona i ara Tarragona. I és que l’objectiu de la Mutualitat ha estat donar a conèixer aquest tema d’interès a les principals delegacions de l’FCF.

A l’acte assistirà l’alcalde de la Pobla de Mafumet, Joan Maria Sardà; el Secretari de Junta i delegat de l’FCF a Tarragona,Josep Vives; i el director general de la Mutualitat Catalana de Futbolistes, Miquel Pardo.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: