Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La FAVT s'oposa al trasllat de la unitat d'hematologia oncològica del Joan XXIII a Reus

La federació veïnal considera que "els ciutadans de Tarragona no podem pagar els plats trencats d'una mala previsió i gestió de l'Hospital Sant Joan de Reus"

Imatge d'arxiu de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona Imatge d'arxiu de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Salut Redacció Infocamp
Dimarts, 03 Juliol 2018 18:00

La Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona (FAVT) s'ha mostrat "alarmada" - a través d'un comunicat- arran les informacions que van trascendir el passat mes de juny, en relació a un possible trasllat de la unitat d'hematologia oncològica de l'Hospital Joan XXIII de Tarragona a l'Hospital Sant Joan de Reus. Des des la federació creuen que "el trasllat es deu fonamentalment al fet que el monstruós hospital de Sant Joan, des que es va construir, ha estat un desastre econòmic que no saben com resoldre". La FAVT interpreta que el CatSalut "està buscant com omplir l'espai sanitari per donar-li sortida financera".

Des de la federació veïnal que representa la majoria de barris de ponent i nord de Tarragona es pregunten "Per què el diner públic sempre ha d'acudir a solucionar els problemes que creen decisions de responsables polítics que actuen amb una lògica privada o quins interessos econòmics hi ha darrera d'aquesta decisió?" Per tot plegat, la FAVT creu que "els ciutadans de Tarragona no podem pagar els plats trencats d'una mala previsió i gestió de l'Hospital Sant Joan de Reus", alhora que afegeixen que la solució que adopta el CatSalut "no pot ser desmuntar una unitat de l'Hospital Joan XXIII per omplir el Sant Joan de Reus".

Una altra de les raons per les quals la Federació s'oposa al trasllat d'aquesta unitat són "les dificultats de mobilitat que pot ocasioanr per als ciuatadans de Tarragona" que es traslladi aquest servei de ciutat.

Finalment, des la federació veïnal adverteixen que faran totes les gestions o mobilitzacions que siguin necessàries per impedir que dugui a terme el trasllat.

 

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: