Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament del Vendrell substitueix els aparells d'aire condicionat del consultori mèdic de Coma-ruga

La previsió és que dimarts dia 10 acabin els treballs d’instal·lació / Els veïns de Sant Ramon es queixaven de les temperatures que suportava el personal del consultori

Imatge d'arxiu del consultori mèdic de Coma-ruga Imatge d'arxiu del consultori mèdic de Coma-ruga CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Dijous, 05 Juliol 2018 16:41

Aquest dijous 5 de juliol han començat les tasques per substituir les dues màquines d'aire condicionat del consultori mèdic de Coma-ruga, segons ha informat l'Ajuntament del Vendrell. La previsió és que el proper dimarts 10 de juliol finalitzin els treballs d'instal·lació. D'aquesta manera, el consistori soluciona un problema que havia ocasionat diverses queixes per part de l'Associació de Veïns de Sant Ramon de Coma-ruga i de treballadors del centre.

El regidor de Salut del Vendrell, Ferran Trillas, ha fet avui un seguit d’aclariments en relació a les incidències amb l’aire condicionat del consultori mèdic de Coma-ruga. D'entrada, ha afirmat que aquest aparell ha patit avaries "puntuals" aquests darrers dos estius, que s’han anat solucionant amb diverses intervencions. Per tant, segons el regidor, “és cert que poden haver estat alguns dies sense aire condicionat però no estius sencers sense aquest servei”.

Trillas ha volgut deixar clar que “sempre que ens han notificat algun problema hem actuat amb la major diligència i s’han solucionat les deficiències”. De fet, el regidor assegura que, a principis d'aquesta setmana, es va informar als responsables del consultori de la substitucio de les màquines.

Finalment, el regidor també assegura, i segons converses amb el propi personal del consistori, que els ordinadors del centre no han registrat cap incidència destacable des de l’any passat, quan es va instal·lar la fibra òptica.

Cal recordar que l'Associació de Veïns de Sant Ramon va amenaçar aquesta setmana amb tallar l'avinguda de la Generalitat, -on està situat el consultori mèdic- si no es posava remei al condicionament del local.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: