Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El PSC de Reus denuncia el tancament de l'accelerador lineal de l'antic hospital "per vacances"

Sospiten que respon a una petició del Govern abans de fer realitat el consorci i temen que la mesura pugui ser definitiva

El portaveu del PSC de Reus, Andreu Martín, amb la regidora Sandra Guaita, aquest dilluns, en roda de premsa El portaveu del PSC de Reus, Andreu Martín, amb la regidora Sandra Guaita, aquest dilluns, en roda de premsa SÍLVIA JARDÍ / ACN
Salut ACN
Dilluns, 23 Juliol 2018 12:50

El PSC de Reus ha denunciat aquest dilluns que l'accelerador lineal de l'antic hospital deixi de funcionar durant l'estiu. "És el primer equipament de l'Estat espanyol que tanca un accelerador lineal per vacances", s'ha queixat el portaveu, Andreu Martín, que ha qualificat "d'immoral" i "repugnant" que es "prescindeixi d'una teràpia contra el càncer com a mesura d'estalvi". Els socialistes intueixen que el tancament respon a una petició del Govern, que hauria demanat al centre de Reus que "retalli tants serveis com sigui possible abans que agafi l'hospital" i abans que es faci efectiu el consorci que ha de permetre gestionar l'equipament entre el CatSalut i l'Ajuntament de Reus. S'estima que el tancament de l'accelerador lineal, per tractaments de radioteràpia, suposarà un estalvi de 20.000 euros. Amb tot, el PSC tem que la mesura no sigui provisional i s'allargui més enllà del setembre.

Martín, que ha criticat que no se'ls ha informat de la mesura, demana explicacions de l'equip de govern de Reus, així com del director territorial de Salut a Tarragona, de la consellera de Salut, Alba Vergés, i del president de la Generalitat, Quim Torra: "que deixi d'anar tant a Berlín i que vingui a Reus a reparar aquesta indecència", ha reclamat el portaveu del PSC de Reus.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: