Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus posa en marxa l’Escola Oberta de Salut Doctor Frias

Els actes s'iniciaran aquest dissabte 29 de setembre amb 'La investigació patrimoni de tothom', una sessió de monòlegs sobre ciència a càrrec de joves a Cal Massó

Imatge de la regidora de Salut, Noemí Llauradó, a la roda de premsa de presentació de l'Escola Oberta de Salut Doctor Frias Imatge de la regidora de Salut, Noemí Llauradó, a la roda de premsa de presentació de l'Escola Oberta de Salut Doctor Frias CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Divendres, 28 Setembre 2018 23:09

La Regidoria de Salut de l’Ajuntament de Reus posa en marxa aquesta tardor l’Escola Oberta de Salut Doctor Frias, una nova iniciativa per fer arribar coneixements, informació i formació orientats a la millora de la salut adreçats al conjunt de la ciutadania. L’Escola Oberta aplegarà totes les activitats a l’agenda trimestral 'A Reus fem Salut', que recull un primer acte inclòs a la 'Nit de la Recerca 2018' de l’Institut d’Investigació Pere Virgili (URV) consistent en una sessió de monòlegs sobre ciència a càrrec de joves investigadors aquest dissabte 29 de setembre a les 12:00 h a Cal Massó (carrer de Pròsper de Bofarull, 7).

La regidora de Salut, Noemí Llauradó, ha presentat la nova experiència i l’ha definit com un “espai de referència per a la ciutadania on obtenir formació, informació i en què poder compartir experiències i coneixements per a la millora de la seva salut”. En aquest sentit, l’Escola serà un espai obert i mòbil, relacionat amb altres àmbits i serveis municipals que buscarà el diàleg en salut en les diferents esferes d’acció de la comunitat.

L’espai també facilitarà un punt de trobada per a professionals, entitats i comunitats que ofereixen cursos, serveis o intervencions de caràcter didàctic, informatiu o experiencial per promoure l’aprenentatge, la col·laboració i la socialització al voltant d’aspectes que tenen a veure amb la millora dels hàbits quotidians a la recerca d’una millor qualitat de vida.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: