Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un mes d’octubre ple de salut a La Fira Centre Comercial

Sota el lema ‘Més Vida’, del 2 al 14 d’octubre, el centre comercial reusenc s’omplirà d’accions encaminades a promoure l’activitat física

Imatge de l'interior de La Fira Centre Comercial de Reus, on es faran les activitats de 'Més Vida', del 2 al 14 d'octubre Imatge de l'interior de La Fira Centre Comercial de Reus, on es faran les activitats de 'Més Vida', del 2 al 14 d'octubre CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Dimarts, 02 Octubre 2018 12:07

En el marc de la campanya ‘Més Fira’, La Fira Centre Comercial ha preparat un mes d’octubre ple d’activitats al voltant de l’esport i la salut. Sota el lema ‘Més Vida’, del 2 al 14 d’octubre, el centre comercial s’omplirà d’accions encaminades a promoure l’activitat física.

El dimarts 2 d’octubre començaran les activitats amb reptes motrius en família. El dimecres 3 hi haurà salsa en família i zumba, el dijous dia 4 es farà gimnàstica hipopressiva i ioga, mentre que el divendres 5 hi haurà zumba i hip-hop.

La setmana següent el calendari d’activitat s’iniciarà el dilluns 8 d’octubre amb hip-hop i combat, el dimarts 9 hi haurà pilates i tai txi, el dimecres 10 balls llatins i el dijous 11 d’octubre tornarà la zumba. Totes aquestes activitats seran gratuïtes i es faran de 18.30h a 19.15h i de 19.30h a 20.15h, menys la de reptes motrius en família, balls llatins i la sessió de zumba del dia 11 que ocuparan els dos trams.

La proposta de La Fira es complementarà amb diverses xerrades que aniran a càrrec de professionals del sector de la salut i l’esport. Dilluns 8 d’octubre el Doctor Luis Franco parlarà sobre el runing com a esport massiu i el control mèdic i posteriorment es presentarà el llibre ‘La belleza de las cicatrices’ de Xavier Miralpeix. El dimarts 9 d'octubre, la ciclista i influencer Sandra Jordà conversarà sobre el ciclisme femení i els grans desafiaments esportius. La tercera xerrada la protagonitzarà Núria Castán, millor esportista de Reus 2018 que competeix en la disciplina de snowboard. Les tres xerrades seran gratuïtes i es faran a Cinemes Axion.

A les activitats i xerrades s’hi sumarà la segona Bicicletada Popular Solidària de Reus, que enguany té el patrocini exclusiu de La Fira Centre Comercial i que espera reunir a més d’un miler de persones el diumenge 14 d’octubre. Els beneficis de la bicicletada aniran a la Fundació Noelia, que treballa per promoure la recerca i el coneixement a l’entorn de la malaltia de la distròfia muscular congènita per dèficit de col•lagen VI.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: