Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Taula de Salut Mental del Camp de Tarragona centra l'activitat en la sensibilització en els primers cinc anys

Durant aquest període l'ens treballa amb prop de 200 usuaris i professionals i forma 2.500 alumnes de secundària

Els representants de la Taula de Salut Mental del Camp de Tarragona, entre ells el gerent de l'Institut Pere Mata, la presidenta de l'Ass. Porta Oberta, i el cap de planificació de la Regió Sanitària Els representants de la Taula de Salut Mental del Camp de Tarragona, entre ells el gerent de l'Institut Pere Mata, la presidenta de l'Ass. Porta Oberta, i el cap de planificació de la Regió Sanitària MAR ROVIRA / ACN
Salut ACN
Dissabte, 06 Octubre 2018 08:41

La Taula de Salut Mental del Camp de Tarragona ha centrat les actuacions dels primers cinc anys de vida en la lluita contra l'estigma al voltant de les malalties mentals i en la sensibilització. En la reunió anual, celebrada aquest divendres a Valls, els representants de la vintena d'entitats i administracions que conformen la taula, han destacat que s'han creat els fonaments i l'estructura per seguir fent visible la complexitat d'aquestes malalties.

A més, han remarcat la incorporació de prop d'una setantena de professionals a l'Atenció Primària i la participació de gairebé 200 persones en els cinc grups de treball de l'ens – salut, serveis socials, infants i joves, espais lúdics i esportius, i seguretat pública i protecció civil. També han destacat la tasca realitzada en el programa 'Salut, Ment i Tal', que ha promogut la sensibilització sobre la salut mental entre els 2.500 alumnes de quart d'ESO dels centres educatius de Tarragona i Reus. Amb tot, els responsables de la Taula han afirmat que un dels nous reptes és integrar l'usuari final en l'ens i donar-li veu.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: