Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tornen les 'Tertúlies saludables' al cafè La Cantonada

La depressió és el tema que abordaran professionals de l’atenció primària i de l’Hospital Joan XXIII, en un nou debat demà dimecres 10 d’octubre

Imatge d'arxiu d'una de les 'Tertúlies saludables', al cafè La Cantonada de Tarragona Imatge d'arxiu d'una de les 'Tertúlies saludables', al cafè La Cantonada de Tarragona COIIT
Salut Redacció Infocamp
Dimarts, 09 Octubre 2018 18:32

L’ICS Camp de Tarragona i Gestió i Prestació de Serveis de Salut reprenen les 'Tertúlies saludables' que tenen lloc al cafè La Cantonada de Tarragona, el nou espai de comunicació amb la ciutadania creat a principis d’aquest any. Coincidint amb el Dia Mundial de la Salut Mental, demà dimecres, 10 d’octubre, a les 18:30h, a la tertúlia es debatrà sobre la Depressió, una malaltia molt freqüent que provoca una alta discapacitat i un fort impacte social. Qui la pateix encara és víctima d’una forta estigmatització. Fins i tot, en els països desenvolupats, més de la meitat de les persones que la pateixen no estan diagnosticades ni són tractades. Per tant, cal millorar el reconeixement social d’aquesta malaltia per facilitar l’accés al tractament.

Per parlar d’aquest tema, es comptarà amb la participació de la psiquiatra de l’Hospital Universitari Joan XXIII i de l’Institut Pere Mata, Osane Gómez Tricio, i amb l’infermer d’atenció primària del CAP Salou i membre del projecte INDI, especialitzat en depressió, Germán López Cortacans. També contarem amb el testimoni de l’ex-pacient, Francesc Pérez.

Com en les edicions anteriors, la tertúlia la conduirà la periodista Yolanda García. Les tertúlies són obertes  a tothom i l’entrada és lliure.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: