Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Giralda de l’Arboç acull un vermut solidari per recaptar fons per a la Lliga contra el Càncer

El vermut es realitzarà el diumenge 18 de novembre, de les 12:00 a les 14:00 h, amb la presència del grup Les Ombres

El vermut solidari es farà aquest diumenge a La Giralda de l'Arboç El vermut solidari es farà aquest diumenge a La Giralda de l'Arboç CEDIDA
Salut Redacció Infocamp
Dissabte, 17 Novembre 2018 11:39

El pròxim diumenge se celebrarà a la Giralda de l’Arboç un vermut per tal de recaptar fons per la lluita contra el càncer. L’acte vol donar la nota de color de la mà del grup musical Les Ombres qui interpretarà diverses cançons de la dècada dels anys 60, 70 i 80.

El vermut recollirà fons mitjançant l’entrada donatiu que serà de 5€ per persona. Tota la recaptació anirà destinada a l’associació Lliga contra el Càncer present a les comarques de Tarragona i de les Terres de l’Ebre.

El vermut està organitzat per l’Ajuntament de l’Arboç i compta amb la col·laboració de Vermuts Miró, La Giralda, Lliga contra el Càncer i el grup musical Les Ombres, que actuarà de forma altruista en favor de la causa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: