Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Cambrils i l'Hospital Lleuger formaran a joves que vulguin ser agents de salut als seus instituts

S'oferiran a ser referents en l'àmbit escolar de temes com la sexualitat, l'assetjament escolar o la prevenció en el consum de tòxics

Imatge d'arxiu de l'Ateneu Juvenil de Cambrils Imatge d'arxiu de l'Ateneu Juvenil de Cambrils CEDIDA
Salut ACN
Dilluns, 03 Desembre 2018 14:47

L'Ajuntament de Cambrils i l'Hospital Lleuger Antoni de Gimbernat del municipi han engegat un nou projecte per formar un grup de joves que vulguin ser agents de salut als seus instituts. De manera voluntària, s'oferiran a ser referents en l'àmbit escolar de temes com la sexualitat i afectivitat, l'assetjament escolar i la prevenció en el consum de tòxics. La iniciativa va dirigida als alumnes d'ESO, batxillerat i cicles de l'Institut Cambrils, Ramon Berenguer IV, Cardenal Vidal i Barraques i la Mar de la Frau. Signaran un compromís de responsabilitat i confidencialitat i s'especificarà que no tenen la responsabilitat d'atendre casos ni donar solucions als companys, sinó derivar-los al professional corresponent.

La formació es farà a l'Ateneu Juvenil entre aquest desembre i el febrer i comptarà amb la col·laboració d'una entitat amb àmplia experiència en intervencions de prevenció de conductes de risc en l'oci nocturn. En el cas dels alumnes de batxillerat, podran tenir presència a les Festes Majors de Cambrils amb un estand informatiu, on estaran acompanyats de professionals.

El regidor de Joventut, Eduard Pellicer, ha destacat la importància de potenciar la responsabilitat dels joves en relació a la seva pròpia salut i la del seu grup d'iguals. En aquest sentit, ha assegurat que la iniciativa permetrà crear un espai de reflexió entre la població jove.

Aquest projecte s'estructura en l'àmbit de salut que es treballa a través del Pla Municipal de Joventut de Cambrils 2017-2020. Respon a la promoció d'accions i formacions de prevenció, conscienciació i informació sobre aspectes lligats a la salut protagonitzats pels mateixos joves.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: