Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Cambrils disposarà de desfibril·ladors connectats a les ambulàncies del SEM

Amb aquesta connexió, quan s'agafi un desfibril·lador s'emetrà una alerta directa al SEM, que enviarà una ambulància

Signatura del conveni Signatura del conveni AJUNTAMENT DE CAMBRILS
Salut Redacció Infocamp
Dimecres, 20 Març 2019 10:16

L'Ajuntament de Cambrils i el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han signat aquest dimarts un conveni per connectar els desfibril•ladors automàtics (DEA) del municipi al servei mèdic.

Els últims quatre aparells adquirits incorporen el sistema "Controlyou", connectat amb el SEM, qui rep una alerta en el mateix moment que algú agafa els desfibril·lador. Així poden enviar immediatament una ambulància als llocs dels fets. Així es facilita una intervenció ràpida en els casos d'aturada cardíaca.

En aquestes situacions, també és necessari trucar al 112 per tal de rebre les instruccions telefònicament per conèixer les primeres actuacions fins que arribi la unitat d'Emergències.

Els quatre nous desfibril•ladors estan situats a la zona de ponent de Cambrils, al Molí de la Torre i a dos vehicles de la Policia Local de Cambrils. La ubicació dels equips s'ha escollit prioritzant els espais concorreguts i de fàcil accés, que siguin senzills de recordar per a la població.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: