Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Hospital del Vendrell incorpora la cirurgia endoscòpica lumbar per a les lesions de columna

El centre atén pacients derivats de l’Hospital Santa Tecla de Tarragona

L'equip de cirurgia endoscòpica de l'Hospital del Vendrell L'equip de cirurgia endoscòpica de l'Hospital del Vendrell XARXA SANTA TECLA
Salut ACN
Dimarts, 08 Novembre 2022 16:57

L’Hospital del Vendrell ha incorporat la discectomia lumbar endoscòpica per intervenir les lesions lumbars de columna de la població del Baix Penedès, i també la del Tarragonès derivada des de l’Hospital Santa Tecla de Tarragona. Aquesta tècnica s’utilitza a pocs centres catalans i està adreçada a intervencions relacionades amb hèrnies discals, estenosis o quists sinovials. Amb una incisió d’uns 8 mm, s’evita la cirurgia oberta i requereix menys temps de quiròfan, segons destaca la Xarxa Santa Tecla, responsable del centre. En un comunicat, també recorda que el postoperatori és més lleu i es redueix la possibilitat d’infecció.

Les lesions de columna són cada cops més habituals: un 45% de les derivacions preferents de l’atenció primària cap a traumatologia del Vendrell i Santa Tecla són per aquestes patologies.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: