Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detinguts pare i fill a Tarragona per utilitzar les mateixes plaques de matrícula en dues camionetes diferents

Els Mossos acusen els dos homes de falsificació de document públic amb la intenció d'estalviar-se l'assegurança i les revisions de la ITV d'un dels vehicles

Pare i fill utilitzaven dues camionetes idèntiques amb la matrícula doblada per estalviar-se ITV i assegurança d’un dels vehicles Pare i fill utilitzaven dues camionetes idèntiques amb la matrícula doblada per estalviar-se ITV i assegurança d’un dels vehicles MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Dimecres, 13 Juny 2018 08:09

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos veïns de Tarragona, pare i fill de 68 i 41 anys d'edat, per utilitzar les mateixes plaques de matrícula en dos camionetes diferents de la seva propietat. Els agents van detectar el passat 24 de maig una camioneta estacionada a Mont-roig del Camp amb unes plaques de matrícula que no coincidien amb les que li pertocarien pel número de bastidor. Posteriorment, van comprovar que, en realitat, pertanyien a una camioneta idèntica a nom d'una empresa amb seu a Tarragona. Per contra, a través del número de bastidor van esbrinar que el vehicle estacionat constava a nom d'una empresa donada de baixa i amb seu social a Sanabria (Zamora), que no disposava d'assegurança des de 2017 ni ITV des de 2008. Finalment, els investigadors van confirmar que tots dos vehicles pertanyien a pare i fill, titulars de l'empresa tarragonina, i que mitjançant el doblatge de les plaques de matrícula s'haurien estalviat l'assegurança i les corresponents inspeccions tècniques d'un dels dos vehicles.

Després de ser detinguts aquest dilluns al matí, els dos homes van declarar a la comissaria dels Mossos com a investigats per un suposat delicte de falsificació de document públic, amb l'obligació de comparèixer en seu judicial quan siguin requerits pel jutge.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: