Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Nou operatiu contra les connexions fraudulentes d’electricitat a Reus

La companyia elèctrica comprova si s’han tornat a fer connexions il·legals després dels talls efectuats fa deu dies

Uns operaris treballant en l'operatiu contra les connexions fraudulentes d’electricitat a Reus Uns operaris treballant en l'operatiu contra les connexions fraudulentes d’electricitat a Reus MAR ROVIRA / ACN
Successos ACN
Dijous, 14 Juny 2018 15:04

Operaris de la companyia Endesa han tornat aquest dijous al barri de Mas Abelló de Reus davant les sospites que s’han pogut fer reconnexions fraudulentes a la xarxa elèctrica. Cal recordar que, el 4 de juny, un ampli dispositiu va revisar 104 habitatges de la zona de les Verges i va procedir a tallar 47 connexions il·legals a la xarxa elèctrica i tres a la d’aigua potable. Davant les sospites que s’haurien tornat a punxar connexions neutralitzades ara fa deu dies, efectius de la Guàrdia Urbana de Reus i dels Mossos d’Esquadra s’han desplegat novament a la zona per donar suport als operaris mentre fan les comprovacions pertinents.

Arran del dispositiu del 4 de juny, els Mossos també van desmantellar una plantació interior amb 400 plantes de marihuana amagada en un dels habitatges del barri, la majoria dels quals estan ocupats il·legalment.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: