Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor un banyista a l'Hospitalet de l'Infant

El SEM no ha pogut reanimar a la víctima, un home de 77 anys 

Imatge d'arxiu de la platja de l'Arenal de l'Hospitalet de l'Infant Imatge d'arxiu de la platja de l'Arenal de l'Hospitalet de l'Infant ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Divendres, 22 Juny 2018 13:37

Un home de 77 anys ha mort aquest divendres al matí, passades les 10h, a la platja de l'Arenal de l'Hospitalet de l'Infant. Faltaven 15 minuts perquè obrís el servei de vigilància, però els socorristes ja eren a la zona i han pogut començar a practicar-li la reanimació fins que ha arribat el SEM, que li ha practicat noves maniobres de reanimació sense èxit.

D'altran banda un altre home d'entre 60 i 65 anys va morir aquest dijous a la tarda a la platja Gran de l'Estartit, al municipi de Torroella de Montgrí (Baix Empordà) després que el trobessin a l'aigua en estat inconscient al voltant de les 5 de la tarda. Tot i l'actuació del SEM, que va practicar-li maniobres de reactivació cardiopulmonar, l'home va perdre la vida. 

Fonts de Protecció Civil han confirmat les dues morts a l'ACN, i han explicat que , en tots dos casos, la platja era vigilada i hi onejava la bandera verda.

Precisament, Protecció Civil demana prudència als banyistes i els recomana que, en cas de cansament o de malestar, s'extremi la precaució, sobretot quan no hi ha servei de vigilància. També recorden que si aquesta sensació de malestar o cansament apareix dins de l'aigua, cal sortir-ne ràpidament.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: