Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

A presó quatre integrants d'un grup criminal dedicat al cultiu de marihuana al Baix Camp

Van intervenir més de 900 plantes i 36 quilos de cabdells de marihuana en dues cases d'Almoster i Mont-roig del Camp

Diversos agents intervenint la marihuana trobada en plantacions del Baix Camp Diversos agents intervenint la marihuana trobada en plantacions del Baix Camp MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Dimecres, 18 Juliol 2018 13:35

Quatre homes, d'entre 28 i 46 anys, veïns d'Almoster, Mont-roig del Camp i Salou, han ingressat a presó després de ser detinguts pels Mossos d'Esquadra com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública, un delicte de defraudació de fluid elèctric i per pertinença a grup criminal. Una investigació dels Mossos a principis del 2017 va permetre conèixer l'existència de plantacions de marihuana a l'interior de dues cases d'Almoster i Mont-roig del Camp que controlaven diversos homes, que prenien moltes mesures de seguretat per no ser detectats per la policia. En els registres es van localitzar diferents estances habilitades per cultivar marihuana, amb estructures muntades i aïllades per evitar la detecció tèrmica i dificultar la seva localització. Es van intervenir 908 plantes de marihuana en diferents estadis de creixement i 36 quilograms de cabdells de marihuana secs preparats per una imminent distribució. Un cop aconseguien la substància, l'envasaven al buit i la distribuïen a l'estranger. La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

En els escorcolls es van trobar sofisticades instal·lacions formades per 2 extractors d'aire, 162 làmpades, 163 transformadors, 8 extractors d'aire industrial, 23 filtres de carboni, 18 ventiladors, 4 màquines d'aire condicionat, entre altre material. També es va comissar material per facilitar el cultiu i manteniment de les plantes, com pots de fertilitzants, sacs de terra, un centenar de llavorers i diferents estris pel conreu. Els agents també van comprovar que tota la instal·lació elèctrica estava connectada fraudulentament a la xarxa. Davant les evidències els agents van detenir els tres homes que hi havia a la casa de Mont-roig del Camp i una quarta persona que estava al domicili d'Almoster.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: