Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El detingut per l'atropellament mortal de dos ciclistes a Montbrió passa a disposició judicial

L'arrestat és un jove conductor novell de 18 anys i va donar positiu al test de drogues

Un seient de les dues bicicletes envestides en l'accident mortal a la T-310, entre Montbrió del Camp i Riudoms, el 5 d'agost Un seient de les dues bicicletes envestides en l'accident mortal a la T-310, entre Montbrió del Camp i Riudoms, el 5 d'agost GEMMA SÁNCHEZ / ACN
Successos Redacció Infocamp
Dilluns, 06 Agost 2018 11:07

El detingut per l'atropellament mortal de dos ciclistes a Montbrió del Camp diumenge passa aquest dilluns al matí a disposició judicial, segons els Mossos d'Esquadra. L'arrestat, un jove conductor novell de 18 anys, veí de Reus, va quedar detingut per dos delictes d'homicidi per imprudència greu, conducció sota els efectes de les substàncies estupefaents, després de donar positiu al test de drogues, i conducció temerària.

Els fets van passar al quilòmetre 8 de la T-310, al voltant de les 8.16 hores del matí. El cotxe hauria envaït el carril de sentit contrari i envestit frontalment un grup de quatre ciclistes. Dos d'ells, veïns de Riudoms, van perdre la vida a l'acte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: