Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Llibertat per al jove que va atropellar mortalment dos ciclistes a Montbrió del Camp

Se li retira el carnet de conduir i el passaport / El detingut, que conduïa drogat, haurà de comparèixer setmanalment davant del jutjat i se li prohibeix sortir de l’Estat espanyol

Punt de la T-310, entre Montbrió i Riudoms, on dos ciclistes van morir diumenge envestits pel conductor d'un turisme Punt de la T-310, entre Montbrió i Riudoms, on dos ciclistes van morir diumenge envestits pel conductor d'un turisme GEMMA SÁNCHEZ / ACN
Successos ACN
Dilluns, 06 Agost 2018 19:22

El jutjat de guàrdia de Reus ha acordat llibertat provisional per al detingut per l’atropellament de dos diclistes a Montbrió del Camp , però li retira el carnet de conduir i el passaport. A més, li prohibeix sortir del país i acorda la personació periòdica setmanal davant del jutjat com a mesures cautelars. El jove, un conductor novell de 18 anys, veí de Reus, ha passat aquest dilluns a disposició judicial. També han declarat diferents testimonis.

La causa està oberta pels delictes de conducció temerària i dos homicidis per imprudència. El jove va quedar detingut diumenge per dos delictes d'homicidi per imprudència greu, conducció sota els efectes de les substàncies estupefaents, després de donar positiu al test de drogues, i conducció temerària.

Els fets van passar aquest diumenge 5 d'agost, al quilòmetre 8 de la T-310, al voltant de les 8.16 hores del matí. El cotxe hauria envaït el carril de sentit contrari i envestit frontalment un grup de quatre ciclistes. Dos d'ells, veïns de Riudoms, van perdre la vida a l'acte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: