Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Busquen un veí de Calafell i la seva gossa desapareguts ahir en una zona muntanyosa

La família ha denunciat la desaparició de Javier Ramoneda, que va sortir dilluns al migdia amb la Bruna a passejar per la zona de Calafell Slide

El veí de Calafell Javier Ramoneda va desaparèixer ahir mentre passejava amb la seva gosseta, la Bruna El veí de Calafell Javier Ramoneda va desaparèixer ahir mentre passejava amb la seva gosseta, la Bruna POLICIA LOCAL DEL VENDRELL
Successos Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Novembre 2018 12:56

La Policia Local, els Bombers de la Generalitat i els Mossos d'Esquadra, amb la unitat canina, han muntat un operatiu de recerca del veí de Calafell, Javier Ramoneda, desaparegut ahir al migdia mentre passejava per la muntanya, a la zona de Calafell Slide.

A hores d'ara, encara no ha tornat a casa, i la seva família n'ha denunciat la desaparició. Des de la Policia Local del Vendrell es fa una crida a la població que, en cas de localitzar-lo, es posi en contacte amb @mossos o bé truqui al 112.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: