Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Incendi en una casa del carrer Tomàs Caylà de Valls

La coberta de l'immoble s'ha vist afectada com a conseqüència del foc / L'Ajuntament de Valls ha hagut de reallotjar la família fins que puguin tornar a casa seva

L'edifici afectat és de tres plantes, on ha cremat la xemeneia i la planta superior L'edifici afectat és de tres plantes, on ha cremat la xemeneia i la planta superior BOMBERS DE LA GENERALITAT
Successos Redacció Infocamp
Dissabte, 08 Desembre 2018 20:31

Aquest matí s’ha declarat un incendi a la última planta d’un edifici situat al carrer Tomàs Caylà número 3 de Valls, segons ha informat l'Ajuntament de Valls. Al lloc dels fets s’hi ha desplaçat agents de la Policia Local i Mossos d’Esquadra i efectius dels Bombers que han extingit l'incendi.

Les primeres inspeccions dels tècnics municipals han constatat que la coberta de l’immoble s’ha vist afectada com a conseqüència del foc. Per aquest motiu, l’Ajuntament està procedint a reallotjar la família –formada per una parella i el seu fill- fins que s’efectuïn les reparacions corresponents a l’edifici afectat i puguin tornar a casa seva.

El carrer Tomàs Caylà s’ha tancat al trànsit de vehicles.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: