Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detenen una parella que acabava de robar en una casa de Tarragona

Els lladres havien forçat l'entrada amb un pic

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Dilluns, 10 Desembre 2018 14:53

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home i una dona, de 33 i 25 anys, veïns de Tarragona i Arbeca (Garrigues), que acabaven de cometre un robatori en una casa del camí de l'Ermita del Llorito de Tarragona. Els fets van passar aquest diumenge, als volts de les dues del migdia. Els Mossos i un vigilant van poder observar a les càmeres de seguretat que havien entrat a robar un home i una dona i que les imatges coincidien amb dos persones que s'havia creuat el vigilant. El pany de la porta d'entrada s'havia forçat i a pocs metres de la casa es va trobar un pic. La parella va ser localitzada prop del lloc dels fets. Els detinguts tenen antecedents policials contra el patrimoni i han passat a disposició judicial com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força a interior de domicili.

Els fets van passar als volts de les dues del migdia d'aquest diumenge, quan l'alarma del domicili afectat va saltar. Una patrulla dels Mossos d'Esquadra es va desplaçar fins al lloc dels fets i van comprovar que el pany de la porta d'accés, juntament amb altres accessos, estaven forçats amb un objecte contundent. Els policies van localitzar un pic a pocs metres de la casa.

A la vegada, el vigilant de seguretat de la central d'alarmes va arribar al domicili i va assegurar que acabava de veure un home i una dona fugint direcció a l'ermita del Llorito, que coincidien amb les dues persones que havien gravat les càmeres. Minuts més tard, els Mossos van poder localitzar i detenir els lladres, a només 300 metres del lloc dels fets. Es tractava de dues persones amb antecedents policials per delictes contra el patrimoni. Els detinguts han passat aquest dilluns a disposició judicial, al jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: