Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El nadó ingressat al Joan XXIII de Tarragona amb signes de maltractament continua a l'UCI en estat greu

La consellera de Salut defensa el protocol i diu que la investigació continua oberta

Accés principal a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, amb el rètol amb el nom del centre Accés principal a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, amb el rètol amb el nom del centre ROGER SEGURA / ACN
Successos ACN
Divendres, 15 Febrer 2019 13:33

El nadó d'un mes ingressat a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona amb signes de maltractament continua a l'UCI en estat greu. Així ho ha confirmat la consellera de Salut, Alba Vergés, que assegurat que el protocol previst en aquests casos "funciona" i ha dit que la investigació dels Mossos continua oberta. Precisament, aquest divendres s'ha sabut que el pare de l'infant ja va ser investigat per presumpte maltractament a un altre fill, fruit d’una relació anterior.

Segons ha pogut saber l’ACN, el noi va acudir el 2017 a un centre hospitalari amb el nadó i, davant les sospites de maltractament, el centre va activar el protocol. Aleshores, la DGAIA i els Mossos d’Esquadra van actuar en el cas, però la investigació no va poder determinar si les lesions eren accidentals o provocades, i el cas va quedar arxivat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: