Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor el conductor d'un turisme en un accident a la C-51 a la Bisbal del Penedès

El vehicle ha xocat amb una furgoneta el conductor de la qual ha resultat ferit

Estat en què ha quedat un vehicle implicat en un xoc mortal a la Bisbal del Penedès, el 22 de febrer Estat en què ha quedat un vehicle implicat en un xoc mortal a la Bisbal del Penedès, el 22 de febrer SERVEI CATALÀ DE TRÀNSIT
Successos ACN
Divendres, 22 Febrer 2019 21:39

El conductor d'un turisme ha mort aquest divendres al matí a la C-51 a la Bisbal del Penedès. El Mossos d'Esquadra han rebut l'avís quan faltaven vint minuts pel migdia. Per causes que encara s'estan investigant, el turisme ha xocat amb una furgoneta i el seu conductor ha mort.

El conductor de la furgoneta ha estat ferit menys greu i ha estat traslladat a l'Hospital de Bellvitge. Cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions de bombers i l'helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) s'han desplaçat fins al lloc dels fets. L'accident ha obligat a tallar la circulació de la via en els dos sentits de la marxa i a fer els desviaments per la TP-2402 i la T-240.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: