Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Denuncien el robatori d'un gos en acollida a la Pobla de Montornès

La veïna que havia trobat el caní perdut el dimarts el tenia d'acollida al jardí de casa seva

El gos robat en una casa particular a la Pobla de Montornès El gos robat en una casa particular a la Pobla de Montornès CEDIDA
Successos Redacció Infocamp
Dijous, 21 Març 2019 08:45

Una veïna de la Pobla de Montornès ha denunciat el robatori d'un gos que el tenia en acollida. La noia el va trobar el gos perdut el dimarts i se'l van endur a casa seva amb l'objectiu de donar-li sostre fins que l'endemà -dimecresi- el portés a la Brigada Municipal mentre no es localitzés el seu propietari. La sorpresa va ser quan la noia es va adonar que gos no era al seu jardí i va deduir que havia estat sustret després de saltar el mur de més de 2 metres d'alçada.

La veïna de la Pobla de Montornès presentarà la denúncia del robatori avui, però no descarta que el robatori formi part d'un grup que es dedica a practicar baralles il·legals d'animals, com els individus que es van detenir al barri tarragoní de Campclar.

El gos és un mascle de color blanc amb taques marrons. El correu de contacte per a qualsevol informació respecte a aquest gos és: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: