Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roben 500 metres de cable elèctric de la Vall de l'Arrabassada

El furt es va produir divendres i aquesta matinada han tornat a sostreure més cablejat tornant a deixar a fosques aquest punt de Tarragona

El robatori es va produir divendres i aquesta matinada han tornat a sostreure més cablejat tornant a deixar a fosques aquest punt de la ciutat El robatori es va produir divendres i aquesta matinada han tornat a sostreure més cablejat tornant a deixar a fosques aquest punt de la ciutat MAURI
Successos Redacció Infocamp
Dijous, 21 Març 2019 13:41

L’Ajuntament de Tarragona ha denunciat el robatori de 500 metres de cable elèctric del parc que està a tocar del CAP i el Sociosanitari de Llevant. Els fets es van iniciar la matinada de divendres a dissabte. A conseqüència del furt, els 100 punts de llum d’aquesta zona verda va quedar a les fosques. Dilluns, els operaris de l’empresa que porta el manteniment de l’enllumenat públic va iniciar les tasques de reposició del cable, restablint el subministrament elèctric a la meitat dels punts de llum. Però aquesta matinada, han tornat a perpetrar un nou robatori, tornant a deixar a les fosques aquesta zona verda.

Els enginyers municipals encarregats de l’enllumenat públic asseguren que “és molt més el cost que representa tornar a reposar el cable que el benefici que en poden treure els que l’han robat, perquè hem d’obrir rasses per veure en quin punt no hi ha cable i, en altres llocs, fins i tot desmuntar les columnes dels fanals”.

robatori cable Vall Arrabassada arxiu

Responsables de la Guàrdia Urbana han estat aquest matí al lloc dels fets i traslladaran la denúncia als Mossos d’Esquadra, per tal que donin avís a les deixalleries i poder, d’aquesta manera, enxampar els lladres.

La part més propera al CAP i al Sociosanitari de Llevant recuperarà aquesta tarda el subministrament elèctric i s’espera que demà estiguin gairebé tots els punts de llum funcionant.

Durant aquest any ja s’han produït altres robatoris a la Vall de l’Arrabassada. En concret al carrer Ernest Lluch i Joan Fuster. Els enginyers municipals encarregats de l’enllumenat públic asseguren que és el primer cop que els lladres de cable actuen a aquesta zona de Tarragona. Només l’any passat es van produir 15 robatoris, la majoria a La Floresta, Campclar i el Parc de la Coma.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: