Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Mossos detenen un camioner begut a l'AP-7 a Cambrils

El conductor, que superava en vuit vegades la taxa permesa d'alcoholèmia, també s'ha saltat la restricció per a vehicles d'aquest tipus prevista per a aquest matí a l'autopista

Imatge del camió conduït per un individu detingut pels Mossos d'Esquadra per superar en vuit vegades la taxa permesa d'alcoholèmia, el 19 d'abrila Cambrils Imatge del camió conduït per un individu detingut pels Mossos d'Esquadra per superar en vuit vegades la taxa permesa d'alcoholèmia, el 19 d'abrila Cambrils MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Divendres, 19 abril 2019 14:40

Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest divendres al matí un camioner que circulava per l'autopista AP-7, a l'altura de Cambrils, amb una taxa d'alcoholèmia que superava en vuit vegades la taxa permesa per la normativa per a aquest tipus de conductors.

A més, segons indica el cos de seguretat català, l'individu conduïa fent ziga-zagues per l'autopista. A banda de detenir-lo, els Mossos també han denunciat l'home per circular per l'autopista en un dia en què el trànsit està restringit per a aquest tipus de vehicles.

La restricció per a camions afecta també la tarda de diumenge i tot el dilluns.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: