Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Mor el conductor d'un cotxe en un xoc frontal amb un camió a l'N-340 a Altafulla

Amb aquesta ja són 122 les persones que han mort en accident a les carreteres interurbanes aquest any

Imatge de l'estat en que ha quedat el turisme accidentat, el conductor del qual ha perdut la vida a l'N-340 a Altafulla Imatge de l'estat en que ha quedat el turisme accidentat, el conductor del qual ha perdut la vida a l'N-340 a Altafulla CEDIDA
Successos ACN
Dimarts, 27 Setembre 2022 13:47

El conductor d’un cotxe ha mort aquest dimarts al matí en un xoc frontal amb un camió articulat a l’N-340 a Altafulla, al quilòmetre 1.175. Els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís a les 11.48 hores. El xofer del vehicle pesant ha estat atès per l’equip de psicòlegs del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Arran de la incidència s’han activat set patrulles dels Mossos d’Esquadra, tres dotacions dels Bombers i dues ambulàncies i el servei de suport psicològic del SEM. La carretera està tallada en ambdós sentits.

Amb aquesta víctima ja són 122 les persones que han mort en accident de trànsit a les carreteres interurbanes de Catalunya aquest any.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: