Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tres detinguts arran del desmantellament d'una plantació de marihuana en un xalet de luxe ocupat al Catllar

Els Mossos van trobar-hi 700 planes així com una arma de foc curta, una escopeta i munició

Els Mossos van trobar aquesta arma de foc curta al xalet ocupat del Catllar Els Mossos van trobar aquesta arma de foc curta al xalet ocupat del Catllar FRAME MOSSOS D'ESQUADRA
Successos ACN
Dijous, 29 Setembre 2022 12:34

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts dos homes i una dona, d'entre 42 i 47 anys, com a presumptes responsables d'una plantació de marihuana de grans dimensions en un xalet de luxe ocupat al Catllar. Els investigadors van tenir coneixement de la seva existència a principis d'estiu. De la casa, ocupada per un grup de persones i que hauria estat modificada estructuralment per la part de la façana, sortia una forta olor de cànnabis. Van constatar que totes les finestres estaven abaixades, les portes tancades i els aparells d'aire funcionaven tot el dia. Durant l'escorcoll de dimarts, els mossos van trobar 700 plantes en avançat estat de creixement així com una arma de foc curta de 9mm carregada i amagada sota un coixí.

Els investigadors també van trobar una segona arma tipus escopeta, diversa munició, cinc compressors d’aire condicionat, dotze ventiladors, 72 làmpades i diferents estris i material per al cultiu de marihuana.

Tot i les tres detencions i el desmantellament de la plantació interior, la investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: