Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Educació investigarà els presumptes abusos sexuals comesos en una escola de Valls per un docent

El Departament manifesta una "condemna enèrgica" davant de qualsevol mena d'abús i anima la víctima a denunciar

El Departament d'Educació investigarà els presumptes abusos sexuals comesos per un docent a un alumne de l'escola Baltasar Segú El Departament d'Educació investigarà els presumptes abusos sexuals comesos per un docent a un alumne de l'escola Baltasar Segú ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Divendres, 18 Novembre 2022 17:03

El Departament d'Educació investigarà els presumptes abusos sexuals comesos per un docent a un alumne de l'escola Baltasar Segú de Valls, després que la víctima hagi fet públic aquests fets al digital "La República Checa". Des del Departament manifesten un "rebuig total i una condemna enèrgica" davant de qualsevol mena d'abús i anima la víctima a denunciar la situació. Segons fonts consultades per l'ACN, la víctima estudia presentar una denúncia als jutjats i té previst explicar els abusos patits quan cursava primària al centre educatiu en un acte aquest divendres a la tarda a la plaça de la Font de Tarragona.

Des del Departament recorden que es va posar en marxa la Unitat de suport a l'alumnat en situació de violència (USAV) l'abril de 2021. Es tracta del servei per atendre les situacions de violència i les demandes d'informació i d'orientació en matèria de violència i maltractaments a la infància i adolescència a tota la comunitat educativa. Per aquest motiu, indiquen, que la USAV es posarà en contacte amb la víctima per oferir-li suport. A banda, segons fonts consultades per l'ACN, podria haver-hi tres persones més de la mateixa classe de la víctima que podrien haver patit abusos sexuals per part del professor ja jubilat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: