Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Detenen un home de 41 anys com a presumpte autor de l'incendi amb deu ferits de Reus

Els Mossos creuen que hauria intentat carregar un encenedor de forma negligent

Imatge de les tasques d'extinció d'un incendi en un pati interior d'un immoble de l'avinguda del Cardenal Vidal i Barraquer Imatge de les tasques d'extinció d'un incendi en un pati interior d'un immoble de l'avinguda del Cardenal Vidal i Barraquer GUÀRDIA URBANA REUS
Successos ACN
Dimarts, 24 Gener 2023 20:40

Un home de 41 anys han estat detingut aquest dimarts al vespre com a presumpte autor de l'incendi que aquesta tarda ha causat deu ferits, dos dels quals crítics, en un immoble de l'avinguda del Cardenal Vidal i Barraquer de Reus. Segons ha informat el cos policial, a l'home se'l considera presumpte autor dels delictes de danys i lesions per imprudència greu. El detingut hauria intentat carregar un encenedor de forma negligent i això ha provocat l'inici del foc, ha afegit la mateixa font. La investigació continua oberta.

Cal recordar que dues persones han resultat ferides crítiques i vuit més han sofert lesions de caràcter menor en l'incendi. Els Bombers han rebut l'avís del foc cap a tres quarts de cinc i poc després d'una hora més tard ja l'havien extingit. Hi han enviat nou dotacions. Les flames han cremat una habitació del primer pis i ha provocat molt de fum a l'edifici. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat també nou ambulàncies per atendre els ferits.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: