Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Onze veïns de la urbanització Mas Mel desallotjats per l'incendi de Calafell, que ha afectat tanques i jardins de cases

Un total de 46 dotacions dels Bombers treballen en un foc que afecta 13 hectàrees segons els Agents Rurals

Un camió dels Bombers i un cotxe patrulla dels Mossos d'Esquadra, en el marc d'un dispositiu per un incendi forestal i urbà a Calafell Un camió dels Bombers i un cotxe patrulla dels Mossos d'Esquadra, en el marc d'un dispositiu per un incendi forestal i urbà a Calafell MAR ROVIRA / ACN
Successos ACN
Dimarts, 14 Març 2023 21:18

Onze veïns de la urbanització Mas Mel de Calafell han estat desallotjats per l'incendi urbà i forestal declarat al municipi a les sis de la tarda, pròxim a aquest nucli urbà i a la urbanització Bellamar. Els veïns han marxat amb els seus vehicles. El foc ha afectat tanques i jardins d'algunes cases d'aquest indrets. Segons els Agents Rurals l'incendi ha afectat 13 hectàrees. Els Bombers han augmentat les dotacions que treballen al foc fins a les 46, sumant-hi els membres del Grup Operatiu de Suport (GROS) i del Grup d'Actuacions Forestals (GRAF). El foc afecta la muntanya de l'Escarnosa i prossegueix en direcció sud-est empès pel vent de mestral, present a la zona durant tot el dia. La flama és intensa i ha creat nombrosos focus secundaris.

Segons han explicat els Bombers, el cap de l'incendi ha impactat amb una zona de conreus, però els focus secundaris han permès que les flames continuïn avançant. Es treballa amb intensitat a la cua i el flanc esquerre del foc.

Protecció Civil ha activat la fase d'alerta del pla d'emergències Infocat per aquest incendi.

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: