Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un nen de 3 anys, ferit en un incendi en un apartament de la Pineda

El foc ha cremat un matalàs en una habitació i ha provocat una intensa fumarada

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Bombers de la Generalitat Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Bombers de la Generalitat ARXIU / INFOCAMP
Successos ACN
Diumenge, 21 Mai 2023 18:10

Un nen de 3 anys va quedar ferit en un incendi anit en un apartament de la Pineda, a Vila-seca, segons han informat els Bombers de la Generalitat. L'avís del foc es va rebre ahir dissabte a les 21.36 hores en un edifici de cinc plantes situat al número 9 del carrer de Marcos Redondo.

L'incendi s'hauria originat en un matalàs i havia provocat una intensa fumarada tòxica que s'havia estès per tot l'immoble. Cinc dotacions dels Bombers es van desplaçar al lloc i van comprovar que els quatre inquilins de l'apartament –dos adults i dos infants- havien pogut sortir pel seu propi peu.

Un dels menors –el nen de 3 anys- va ser evacuat pel SEM a l'Hospital de Santa Tecla en estat menys greu per inhalació de fum.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: