Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Es mor Miguel Quero, històric militant socialista i membre de la candidatura de Sandra Guaita

Andreu Martín: "És una persona que ha treballat molt pel bé de la ciutat des del barri del Santuari. Un exemple com a company i persona"

Miguel Quero ha mort als 72 anys després de lluitar contra una llarga malaltia Miguel Quero ha mort als 72 anys després de lluitar contra una llarga malaltia PSC
Successos Redacció Infocamp
Dilluns, 29 Mai 2023 13:22

L'històric militant socialista reusenc i membre de la candidatura de Sandra Guaita, Miguel Quero, ha mort als 72 anys després de lluitar contra una llarga malaltia, ha lamentat el PSC de Reus a través d'un comunicat.

“En Miguel Quero és una persona que ha treballat molt pel bé de la ciutat des del barri del Santuari, on formava part de l’associació de veïns. Un exemple com a company i persona”, ha expressat el primer secretari del PSC a Reus, Andreu Martín, qui ha afegit que “ha estat un autèntic lluitador fins al final i sempre amb un somriure”.

“Des del PSC enviem tot l’escalf i ànim a la seva família, als companys del partit i a la junta de l’Associació de Veïns El Santuari-Les Clarisses”, ha finalitzat Martín. La cerimònia tindrà lloc el pròxim dimecres 31 de maig.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: